Nieuws

Raymond Beaujean nieuwe trainer bij LimMid.

Trainer coach Raymond Beaujean wordt komend seizoen trainer bij LimMid uit Midden Limburgse Horn.

Beaujean wordt uitgerekend de trainer bij de club die zijn ploeg van afgelopen seizoen ESC’90 uit Stein op de laatste speeldag van de competitie het kampioenschap en de promomotie naar de tweede divisie dwarsboomde.  Echter het mislopen van de het kampioenschap koste hem uiteindelijk ook de kop bij ESC want ondanks dat zowel de trainer als de selectie verder wilde koos het bestuur voor een andere koers.

LimMid is en samenwerkingsverband van de drie Midden Limburgse verengingen bij het  dameshandbal van Swift 2000, HV Leudal en Maagouw. Men speelde afgelopen seizoen in de hoofdklasse C en eindigde daar op de derde plaats. Een punt achter de VHC en ESC’90. Beaujean wordt de opvolgsters van Sisi Szilágyi, die in het verleden als speelster in de hoogtijdagen bij Swift Roermond speelde. Zijn stond twee jaar aan het hoofd van de ploeg  

De nieuwe trainer coach ziet het als een uitdaging om volgend seizoen bij de nieuwe club aan de slag te gaan. Daar waar het team dit seizoen weliswaar meedraaide in de top van de Hoofdklasse, maar het kampioenschap net een stapje te hoog bleek te zijn, wil hij volgend seizoen samen met de groep opnieuw bekijken of deze doelstelling haalbaar is. 

Deel dit bericht