Nieuws

Remco Peters ook komend seizoen aan het roer bij Snelwiek

Remco Peters staat ook komend seizoen aan het roer bij de handballers van Snelwiek uit Rotterdam dat uitkomt in de tweede divisie B. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg op de derde plaats en miste het daardoor de rechtstreekse promotie. In een plaatsingswedstrijd tegen EHC, de nummer drie van de tweede divisie A, kreeg men nog en kans om te promoveren naar de eerste divisie omdat Swift 2000 zich had teruggetrokken, maar die wedstrijd ging verloren.

Voor komend seizoen staat, nu HARO is gepromoveerd naar de eredivisie, als doelstelling promoveren naar de eerste divisie op het programma om zo de aansluiting met HARO te houden. ”Er zijn genoeg jongens bij Snelwiek in opleiding die daar in de toekomst terecht kunnen” aldus Peters.

Omdat te kunnen realiseren heeft men zich voor het komende seizoen kunnen verstreken met twee routiniers. Zo komt oud international Arjan Stuiver, onder andere oud speler van Quintus en Tachos, komend seizoen de gelederen van Snelwiek versterken, evenals doelman Maarten Jan de Koning die de laatste paar jaar bij HARO onder de lat heeft gestaan.

“De huidige selectiespelers hebben de afgelopen twee jaar een flinke inhaalslag gemaakt het laatste stapje naar de promotie is met deze twee spelers erbij zeker haalbaar”, aldus Peters.   

Deel dit bericht