Nieuws

Renee Verschuren verlengt bij SVG Celle , Jill Meijer vertrekt

Mede dankzij een handtekening van 31-jarige opbouwster Renee Verschuren uit het Brabantse Helmond speelt het naar de Tweede Bundesliga gedegradeerde SV Celle komend seizoen ook daadwerkelijk in de Tweede Bundesliga.

Verschuren gaat daarmee aan haar tiende seizoen in de Bundesliga beginnen en aan haar negende bij Celle. Met uitzondering van het seizoen 2013/2014, toen ze voor Bayer Leverkussen speelde, speelt Verschuren dan ook sinds 2008 voor SVG Celle toen ze V&L verruilde voor een buitenlands avontuur.

Na het verrassende vertrek van Kim Wahle kregen alle speelsters nog eenmaal bedenktijd om het voorliggend contra te ondertekenen. Sinds zondag staat vast dat de ploeg van start kan gaan in de Tweede Bundesliga toen zes speelsters, waaronder Verschuren, hun voorliggende contract hebben getekend.

de 21-jarige Jill Meijer die afgelopen seizoen ook voor Celle speelde heeft de club inmiddels verlaten. Zij gaat komen seizoen spelen voor het Duitse Bayer 04 Leverkusen. Meijer vertrok in 2016 van SEW naar SGH Rosengarten-Buchholz  om een seizoen later nar Celle te verhuizen.  Leverkusen wordt daarmee haar derde club in de Bundesliga  

Deel dit bericht