Nieuws

Robbert Kruijne nieuwe trainer bij Verburch

De 31-jarige Robbert Kruijne is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer coach bij de dames van Verburch uit het Westlandse Poeldijk. Hij volgt daarmee Xaveer Obbens op die vanwege zijn onregelmatige diensten in de zorg niet meer in de gelegenheid is om zich volledig in te kunnen zetten voor zijn team. Hij heeft dan ook met pijn in zijn hart afscheid moeten nemen en ziet zich voorlopig ook niet zo snel terugkeren, “maar je weet het nooit met een Obbens” was zijn reactie.  

Voor Robbert Kruijne, die in zijn actieve loopbaan als keeper heeft gespeeld bij Hercules, Quintus, Aristos, Houten, Fortissimo en Us Amsterdam, wordt het zijn eerste klus als hoofdtrainer.

“Ik ziet het als een hele mooie nieuwe uitdaging en heb er veel zin. Verburch, dat uitkomt in de tweede divisie B, is een mooi club om mijn trainersloopbaan te mogen starten”, aldus Kruijne, die ook aangeeft de ambitie te hebben om daarin verder te gaan in zowel de zaal als met Beach handbal. Dit seizoen heeft hij de BHT opleiding voor de bond verzorgt. Toch hoopt hij volgend seizoen ook stiekem op een Beach team om te trainen en te coachen.  

Deel dit bericht