Nieuws

Robin en Peter Schoenaker blijven DFS Arnhem trouw

Robin en Peter Schoenaker hebben besloten om ook volgend seizoen uit te komen voor DFS Arnhem - de fusieclub voortkomend uit het samengaan van AHV Swift en AAC 1899-. Beide spelers stonden in de belangstelling van diverse BENE-Leagueclubs.

Beide broers over hun besluit: “Verkassen naar een andere club betekent meer dan alleen in een ander tenue gaan spelen. Daar komen praktische zaken bij kijken zoals huisvesting, mijn huidige baan (Peter), mijn studie (Robin), ons sociale leven. Zaken die je niet zomaar opzij zet. Anderzijds waren sommige aanbiedingen dermate interessant dat we zijn goed zijn gaan nadenken”.

Bij dat nadenken is ook de toekomstvisie van DFS Arnhem meegenomen in de afweging. Die toekomstvisie van verdere professionalisering van de club en binnen een paar jaar een structurele speler worden in de Beneliga, en de wijze waarop het bestuur dat denkt in te vullen heeft hen geholpen bij het maken van de uiteindelijke keuze voor DFS Arnhem.

Robin: “Die gesprekken met het bestuur waren plezierig en verhelderend”. Peter: “ja, en het is ook goed dat wij daar onze ideeën hebben kunnen ventileren en dat het bestuur daar open voor staat. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan het realiseren van die toekomstvisie”.

Binnen de herenselectie van DFS Arnhem werd de mededeling dat beide spelers behouden blijven voor de club met instemming ontvangen.

Deel dit bericht