Nieuws

Rolf Schulte verwacht een bijzonder spannende competitie in de 2e divisie A

Trainer coach Rolf Schulte gaat zijn zesde seizoen in bij het Purmerendse Tweede divisie damesteam van Vido. De coach die afgelopen seizoen op de vierde plaats eindigde verwacht een leuke en spanende competitie met ploegen als Volendam, DOS, De Tukkers, DSO, Kwiek 2, SEW2 en VVW als tegenstanders.

Het zijn veel ploegen die graag een klasse hogerop willen spelen. “Dat worden dus heel veel spannende wedstrijden, waarbij het elke week strijden wordt voor de punten. Dat betekent ook dat het een leerzaam jaar gaat worden”,  vertelt Schulte

De coach zag twee speelsters stoppen bij zijn ploeg: Kimberley Weel is verhuisd en keepsters Sabrine Aarsman wordt keeperstrainster samen met Wendy de Graaf. Daar staan zes nieuwe speelsters tegenover: Van Foreholte komt Mendi Lof over. Van VOC Romy Neijndorff en van VTC (Vrienschap-TOB Combinatie) komen Charety Omanette en Sterre de Boer over naar de ploeg uit Purmerend. Uit de eigen jeugd worden Renée Visser en Kelly Hillegers door geschoven naar de eerste selectie.

Ondanks de nieuwkomers heeft Schulte zijn selectie voor het overgrote deel bij elkaar kunnen houden en zet daarmee ook in op continuïteit want naast de nieuwkomers zijn Jacky Ferwerda (kruisbandblessure) en Nada Blokker (hernia) ook weer terug van hun blessure. “Dus het ziet er allemaal goed uit voor het nieuwe seizoen”, zo besluit de coach van Vido.  

Deel dit bericht