HandbalshopMizuno 2017BENE-League FINAL4
Roos Steur staat voor een tijdelijke comeback bij Fortissimo

Roos Steur staat voor een tijdelijke comeback bij Fortissimo

11 januari 2017, 11:22 uur

Het door blessures geplaagde Fortissimo heeft in de 19-jarige Amersfoortse Roos Steur een tijdelijke versterking gevonden. “Roos heeft aan het einde van het vorige seizoen gekozen voor haar studie aan de universiteit van Groningen” vertelt coach Willem-Jan Ruder. Aan het begin van het seizoen is er nog wel contact geweest maar het drukke studentleven en het reizen tussen Groningen en Cothen vormden de belangrijkste reden om toch niet aan te sluiten.

Nu dat de ploeg uit Cothen wordt geplaagd met blessures heeft coach Ruder toch gemeend Steur te benaderen voor een tijdelijke comeback. “Daar heeft zij gelukkig ja tegen gezegd." aldus Ruder. “De talentvolle linkshandige speelster kan op meerdere posities uit de voeten en neemt daarnaast ook nog ervaring op eerste divisie niveau mee. Iets wat de ploeg op dit moment goed kan gebruiken”.

“Aankomend zaterdag spelen we tegen United Breda en voor die wedstrijd is Roos al inzetbaar. Ondanks het feit dat ze niet heeft meegetraind met de ploeg zien we daar geen belemmering in” aldus coach Ruder. “Als je van 2012 tot 2016 met de meesten hebt samengespeeld verleer je het handballen niet zomaar”.

Doel van de ploeg uit Cothen is nog steeds een plekje in de middenmoot. Met de hulp van Steur moet dat zeker lukken. De wedstrijd in Breda van aankomende zaterdag start om 20:45 uur in de Haagse Beemden. 

Laatste update: 11 januari 2017, 18:22 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Roos Steur staat voor een tijdelijke comeback bij Fortissimo