Nieuws

Saji Mohammed nieuwe trainer bij Rapiditas Weert

Saji Mohammed  is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer/coach bij de heren van  Rapiditas uit Weert, die uitkomen in de tweede divisie B. Saji Mohammed, die aan het einde van het afgelopen seizoen is gestopt met als speler van Rapiditas had wel aangegeven dat hij wel betrokken wilde blijven bij de club.

Nadat de Technische Commissie van Rapiditas na veel gesprekken niet de geschikte trainer kon vinden of omdat er om andere reden roet in het eten werd gegooid bij het aanstellen van een nieuwe trainer, werd de vijver waaruit gevist kon worden steeds kleiner. Omdat Saji bij de club betrokken wilde blijven is de TC met hem om de tafel gaan zitten om te kijken of hij de stoel van de vertrokken trainer coach Karin van Erp kon gaan bezetten.

Er waren maar weinig gesprekken voor nodig om tot overeenstemming te komen. Het gevolg is dat Saji Mohammed komend seizoen aan het roer staat bij de herenselectie van Rapiditas. Het is een ervaren speler die oorspronkelijk afkomstig is uit Syrië en daar als full prof handbal heeft gespeeld. Ook was hij vier jaar de aanvoerder van de Syrische nationale ploeg.

Roy Stokbroeks zal naast Saji Mohammed als assistent trainer gaan functioneren. Ook Stokbroeks is aan het einde van afgelopen seizoen noodgedwongen moeten stoppen nadat hij voor de tweede keer in vijf jaar zijn meniscus en zijn buitenband van zij rechterknie heeft afgescheurd.

Ook hij kan het spelletje en de jongens nog niet missen, dus gaat hij de uitdaging en samenwerking met Saji met volle overtuiging aan om de ploeg weer verder te helpen naar te proberen naar een hoger niveau te tillen,

  

Deel dit bericht