Nieuws

Saskia van den Brink nieuwe trainster bij Westsite

Ook Westsite is geslaagd om voor volgend seizoen een nieuwe trainer / coach  aan te stellen. Saskia van den Brink zal volgend seizoen de dames selectie van Westsite gaan trainen en coachen, die komend seizoen, na een zwaar bevochten het kampioenschap in de tweede divisie,  weer uitkomen in de eerste divisie.

Van den Brink is daarmee de opvolger van Edwin Amerlaan die de Amsterdamse ploeg drie jaar onder zijn hoedde heeft gehad.

Het bestuur van Westsite ziet in Saskia de juiste persoon om de dames te begeleiden bij hun nieuwe avontuur in de eerste divisie. Van den Brink heeft al een lange carrière achter de rug als trainsters. Haar laatste pleister plaats was Almers waar ze afgelopen seizoen actief was bij Havas, daarvoor was ze in dienst bij eredivisie club SEW Nibbixwoud.

Het grootste deel van de selectie is de hele zomer actief aan het Beachhandballen. Komend weekend zijn de dames dan ook nog te bewonderen op het NK-Beachhandbal. Hierdoor zal de voorbereiding voor de dames pas starten in augustus.  

Deel dit bericht