Tachos houdt druk op de ketel na winst op Aristos

In de heren eredivisie werd de wedstrijd van komend weekend tussen Red-Rag Tachos tegen Def-fire Aristos woensdagavond al vooruit gespeeld. De eerste veertig minuten had Tachos geen kid aan de Amsterdamse ploeg. Na de 22-9 ruststand liep Tachos in de tweede helft uit naar een verschil van zeventien doelpunten: 28-11.Daarna zakt het bij de Brabanders in elkaar. Aristos scoorde vijf keer op rij en kwam terug naar 28-16 Tachos herstelde zich na een time-out en liep via 34-18 naar 38-24 overwinning

Met de  zege houdt de Brabantse ploeg de druk op de ketel wat betreft de eerste twee plaatsten die recht geven om in de play-offs te gaan spelen voor twee plaatsten in de BENE-League. Tachsos komt door deze zege in punten gelijk met de nummer twee DFS Arnhem dat van het weekend de uitwedstrijd tegen hekkensluiter ARBO Rotterdam moet spelen. Hellas, dat op een punt staat, speelt thuis tegen OCI-LIONS 2 . De kraker wordt in Houten gespeeld waar de thuisploeg E&O ontvangt.