Nieuws

Trainer coach Rob Mooi terug naar Ventura

Trainer-coach Rob Mooi keert volgend seizoen weer terug bij de handballers van Ventura. Mooi verliet twee jaar gelden de club uit Schiedam om de dames van Schipluiden te gaan trainer die uitkomen in de hoofdklasse D.

Bij Schipluiden blijft het aantal het aantal speelsters naar de mening van de coach te laag. “Ik heb dat twee jaar volgehouden maar de pijp is leeg”. aldus de trainer-coach. “Ventura beschikt nu bij de heren wel weer over een voltallige selectie en ook voor meerdere teams. Ze wilden mij graag terug hebben dus vandaar mijn terug keer bij Ventura”, licht Mooi zijn besluit toe om terug te keren naar Schiedam, waar hij Joop Oranje opvolgt die de afgelopen twee jaar de mannen van Ventura onder zijn hoede had.

Mooi kan vanwege zijn werk komend weekend niet mee met de dames van Schipluiden om de beslissingswedstrijden, die in Duiven gespeeld worden, te spelen voor behoud van de hoofdklasse.   Tegenstanders zijn VOC 3, RSC, Heeten en MBDE De Sprint. Zijn taken worden waargenomen door zijn opvolger die uit de vereniging komt. De resterende veldwedstrijden doet hij vervolgens nog wel.  

Deel dit bericht