Nieuws

Twee Internationale Top finales vandaag in Live stream te zien

Vandaag staan er twee internationaal aansprekende finales op het programma waarbij vier ploegen betrokken zijn die deze maand ook nog gaan strijden om een plaats in de Champions League Finale4

In Duitsland staat vanmiddag om 14:30 uur de finale van de DHB Pokaal op het programma tussen de twee ploegen die de meeste finales in de Duitse bekerhistorie  hebben gespeeld. Beide ploegen gaan vandaag nu 13e finale spelen. Tegenover elkaar in de Barclaycard Arena in Hamburg staan THW Kiel en sc Flensburg-Handewitt. Kiel won negen finales in het verleden en Flensburg vier.

Sinds de invoering van de Final4 in 1993 troffen beide ploegen elkaar vijf keer in de finale. vier keer won Kiel en één keer Flensburg Voor Flensburg iz het vandaag de zevende finale op rij van de eerste zes wisten ze er echter maar een te winnen in 2015. Kiel won zijn laatste beker in 2013.

DHB Finale

14:30 uur THW Kiel - SG Flensburg-Handewitt

In Brest in Wit Rusland staat vanavond om 20:00 uur de finale van de SEHA league op het programma. Een internationaal overschrijdende competitie waar acht landen met hun sterkste teams aan deelnemen. Vrijdag plaatste zich het Macedonische Vardar voor de finale door het Kroatische Zagreb met 36-28 te verslaan. In de tweede halve finale moet het Hongaarse Veszprem diep gaan om het thuisspelende Meshkov Brest na zeven meters met 33-31 te verslaan  na een 28-28 eindstand.

Van de voorgaande vijf edities werden de laatste twee gewonnen door Veszprem, twee door HC Vardar en een keer door het Kroatische Zagreb. Vandaag gaat de finale net als afglopen seizoen tussen Vardar en Veszsprem Twee ploegen die we mogelijkerwijs  ook in de Champions League finale 4 zullen gaan terug zien

SEHA-League finale

20:00 uur Finale SEHA-League 2016-2017    

Deel dit bericht