Nieuws

Tweede speelronde BENE-League

Zaterdagavond staat de  tweede speelronde van de BENE-League op het programma. Drie van de vier ploegen die afgelopen seizoen in de Final4 stonden zijn vorige week het seizoen strek begonnen. LIONS en Hasselt wisten een ruime zege te boeken in hun eerste thuiswedstrijd terwijl Bocholt ging winnen in en tegen Visé waar men vorig seizoen nog de duimen moest leggen.  Tongeren de vierde finalist kwam thuis niet voor Volendam terwijl Hurry Up thuis Sasja met ruime cijfers wist te verslaan. Nieuwkomer Sporting Nelo wist op de valreep een punt af te troggelen van Bevo dat daarmee en ruime voorsprong te niet zag gaan.

De topper van dit weekend ongetwijfeld de Belgisch-Limburgse derby tussen titelverdediger Achilles Bocholt en Initia Hasselt, de winnaar van twee jaar gelden.. Volendam treft thuis Hurry Up. Beide ploegen willen een meer vooraanstaande rol spelen in de BENE-League. Voor beide wedstrijd geld dan ook dat de winnaar spekkoper zal zijn en met een flinke dosis vertrouwen het seizoen te gemoed zal kunnen treden.

Bij de wedstrijden Aalsmeer - Bevo Hc  en Quintus - Tongeren kom de verliezers van de eerste speelronde tegen elkaar in actie. Dat geeft al meteen aan hoe belangrijk deze tweede wedstrijd voor deze ploegen is. Opnieuw punten verlies betekend al meteen dat men op achtervolgen is aangewezen.

Sporting Nelo tegen HC Visé is een bijzondere wedstrijd twee jaar geleden was het Visé dat Nelo uit de BENE-league hield door in Neerpelt de beslissende wedstrijd nipt te gaan winnen. Nelo heeft die misser afgelopen seizoen kunnen rechtzetten waardoor beide ploegen nu op het hoogste niveau elkaar weer tegenkomen.  

De vicekampioen van de BENE-League LIONS treft Sasja in Antwerpen. Sporthal Sorghvliedt is niet de plek waar LIONS zijn beste wedstrijden heeft gespeeld. Sasja is dan ook vaak en lastige tegenstander voor LIONS.

Alle wedstrijden zijn via de live stream van Fanseat te volgen De eerste maand is dat gratis maar daarna moet u om de wedstrijden te kunnen blijven zien een abonnement afsluiten van € 8,00 per maand

19:00  Kras Volendam - JMS Hurry Up  Live stream

19:15  FIQAS Aalsmeer - Herpertz Bevo Hc  Live stream

20:15  Achilles Bocholt - Hubo Initia Hasselt  Live stream

20:15  Sporting Nelo - HC Visé BM  Live stream

20:15  Wematrans Quintus - Callant Tongeren  Live stream

20:15  Sasja HC - OCI-LIONS  Live stream

Deel dit bericht