Nieuws

Vier cruciale dagen voor Dalfsen

Vandaag wordt dan eindelijk de twee halve finale wedstrijd uit het bekertoernooi gespeeld. De wedstrijd moest uitgesteld worden vanwege de Europese verplichtingen van Quintus.

In sporthal de Trefkoele ontvangt Sercodak Dalfsen vanavond om 20:30 uur Vitro Quintus. Voor de  Heulese ploeg is het de laatste kans om dit seizoen nog voor een hoofdprijs te kunnen spelen nadat men eind maart begin april de goede uitgangspositie om de finale om het landskampioenschap te kunnen gaan spelen verloor door thuis tegen Dalfsen te verliezen en een week later men uit bij VOC  de slag om een finaleplaats definitief verspeelde.

Quintus heeft anderhalve week de tijd gehad om naar deze wedstrijd toe te kunnen werken en zint op een revanche, terwijl Dalfsen afgelopen weekend al de eerste finalewedstrijd uit de best of three om de landstitel na een zinderende wedstrijd en verlengingen verloor met 31-30 van VOC.

De komende vier dagen zijn dan ook cruciaal voor Dalfsen. Vanavond en zondagmiddag zijn bepalend of en om hoeveel prijzen Dalfsen nog mee kan blijven spelen. De ploeg die vanavond wint speelt op 25 mei in Almere de bekerfinale.

Zondagmiddag moet er gewonnen worden anders is de strijd om de landstitel gespeeld en gaat VOC na zes jaar weer met de schaal aan de haal. Twee keer winst is er dan ook nodig anders staat Dalfsen na zes jaar met lege handen  

Deel dit bericht