Nieuws

VOC beëindigt de samenwerking met trainer coach Jeroen de Groot

Afgelopen februari is Jeroen de Groot gestart als trainer van de tweede damesteam  van Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam dat uitkomt in Tweede Divisie. Hij kwam binnen in een periode die verre van optimaal was voor dit team. Zij hebben lang moeten functioneren zonder trainer en met veel kunst en vliegwerk heeft het team kunnen functioneren.

Het bestuur van VOC was dan ook heel blij met zijn komst en ondanks dat het kampioenschap bijna onhaalbaar was, hetgeen vooraf de doelstelling was voor dit team, zijn er leuke resultaten geboekt, zeker ook in de landelijke bekercompetitie, waarin met tot de achtste finale wist door te dringen maar waarin men tegen het keurkorps van VOC uit moest komen

Toch bleef het, ondanks alle inspanningen van De Groot, erg onrustig binnen de selectie. Veel gesprekken zijn er geweest tussen speelsters en de trainer, de trainer en een afvaardiging van het bestuur en tussen afvaardiging van het bestuur en speelsters.

Alle inzet van iedereen ten spijt heeft het bestuur gemeend een eind te moeten maken aan de samenwerking met Jeroen de Groot ondanks het feit dat hij zijn voorbereiding al helemaal klaar had en veel energie wilde steken in het team en het nieuwe seizoen. In de ogen van het bestuur was er echter onvoldoende draagvlak voor een goede samenwerking. 

Deel dit bericht