Nieuws

Voorbereiding: Borhave wil meedoen voor een plek in de kampioenspoule

De handbalsters van Borhave zijn afgelopen dinsdag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen nadat de ploeg van de debuterende trainer coach Rik Philips zich knap als negende wist te handhaven in hun debuutjaar op het hoogste niveau. Tegen het eind van de regulieren competitie had men nog de kans op plaatsing voor de kampioenspoule maar dat lukte uiteindelijk toch niet. Desondanks kan de ploeg uit Twent terugkijken op een goed debuutjaar waarbij men vooral in de thuiswedstrijden een sterke indruk heeft achtergelaten

Van de selectie die debuteerde in de eredivisie zijn vier speelsters gestopt. Drie speelsters zijn momenteel nog langdurig geblesseerd. Voor Maud Vlaskamp en Elke Peeters duurt de revalidatie nog wel zo’n half jaar terwijl Bernice Hesselink halverwege het seizoen weer wordt terugverwacht.

De zes nieuwkomers bij Borhave zijn dan ook heel hard nodig om de selectie op sterkte te houden en de trainer coach is tevreden met zijn nieuwkomen Ze zijn dan ook heel welkom.

De verwachting voor komend seizoen is  net als vorig seizoen: “Het zal weer een lastig seizoen worden,” aldus de coach Rik Philips. “Er zijn behoorlijk wat nieuwe speelsters die ingepast moeten worden, maar de andere speelsters weten nu beter wat ze moeten verwachten dan bij het begin van vorig seizoen. Hopelijk kunnen we stap maken en weer lang meedoen om een plek in de kampioensgroep”.

6 augustus

Trial bij Tus Lintfort in Kamp Lintfort

Met deelname van Borhave, Lintfort en Recklinghausen

13 augustus

Trial in Cothen bij Fortissimo

Met deelname van Borhave, Fortissimo en Quintus 2

18 augustus

Borne sporthal 't wooldrik

Borhaove - Voorwaarts Twello

20 augustus

Trial In Borne sporthal 't wooldrik

met Borhave Recklinghausen en de Tukkers

26 en 27 augustus

Pol Cup in Bentelo

Deelnamen van Borhave, Kirchhof 09 (2e Bundesliga), Bentelo en de Tukkers. 

Deel dit bericht