Nieuws

Voorbereiding: Doel van LIONS 2 blijft het opleiden van spelers voor LIONS

De handballers van OCI-LIONS 2 zijn inmiddels ook onder leiding van trainer coach Bart Hofmeijer aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Met een bijzonder jong team zijn is de talentenploeg uit Limburg afgelopen seizoen op een derde plaats geëindigd in de reguliere competitie waarna men de nacompetitie in de eredivisie in groep A wist te winnen. Na de kruisfinales gewonnen te hebben beëindigde men de competitie in de eredivisie na het inschuiven van de BENE-League ploegen op de hoogst haalbare negende positie.

Aan het einde van het seizoen hebben een aantal spelers de ploeg verlaten of zijn doorgeschoven naar hoofdmacht van LIONS. Nieuwe spelers in de selectie van LIONS 2 zijn: Tristan Boiten (BFC), Cas Driessen (Sittardia), Kaz Burlet (V&L),

Naast het feit dat weer een aantal nieuwe talenten naast de bestaande talenten inschuiven zullen er ook een paar  meer ervaren spelers, Bjron Marquart (Borrussia Möngengladbach) , Mark Leckebusch (Eynatten) en Allan van der Wal (comeback), aansluiten bij LIONS 2 om  het ontwikkelingsproces van de jonge jongens nog meer te gaan ondersteunen. Ook zullen dit jaar weer verschillende jonge spelers van Sittardia en V&L het programma bij LIONS 2  gaan volgen en waar mogelijk krijgen zij de kans om ook mee te  spelen.

Naast de nieuwe spelers heeft de staf ook een vernieuwde medische staf voor LIONS 2. mogen verwelkomen Kelly Leurs ia aangesteld als verzorgster terwijl men Sirik Blokzijl de nieuwe fysiotherapeut is.

De doelstelling bij LIONS 2 blijft het opleiden van jonge spelers waarvan het uiteindelijk doel is om de overstap naar de eerste ploeg gaan maken.

Ter voorbereiding op de nieuwe competitie heeft men bewust voor veel triotoernooien gekozen tegen sterke tegenstanders waar men nog niet eerder tegen heeft gespeeld.

 

Zaterdag 12 augustus

Glanerbrook Geleen;

13:00 uur OCI-LIONS 2 – Krease Houthalen (B)

14:45 uur Krease Houthalen – ATV Biesel (D)

16:30 uur OCI-LIONS 2 – ATV Biesel

Zaterdag en zondag 19 en 20 augustus

Trainingsweekend Eynatten

Zaterdag 19 augustus

14:00 uur OCI-LIONS – KTV Eupen (B)

16:30 uur OCI-LIONS – Eynatten (B)

Zondag 20 augustus

14:30 uur OCI-LIONS - Jahn Köln

Zaterdag 26 augustus

Glanerbrook Geleen

13:00 uur OCI-LIONS 2 – Tournai (B)

14:45 uur Tournai – TSV Kaldenkirchen

16:30 uur OCI-LIONS – TSV Kaldenkirchen

Zaterdag 2 september

Glanerbroook Geleen

16:00 uur OCI-LIONS 2 – KV Sasja 1

 

  

Deel dit bericht