Nieuws

Wegen van Knippenborg en Goos met Buxtehuder gaan scheiden

Lynn Knippenborg (26) en Michelle Goos (28) spelen in het nieuwe seizoen niet meer voor de Duitse bekerwinnaar van 2017 Buxtehuder SV. De contracten van de beide Nederlandse internationals worden niet meer bij de Noord-Duitse club, de huidige nummer vier van de Bundesliga, verlengd.

Zowel Knippenborg als Goos spelen sinds 2016 bij Buxtehuder en zijn aan hun tweede seizoen bezig. Knippenborg kwam over van het Noorse Vipers Kristansand en Goos maakte voor het eerst de stap van VOC naar het buitenland.

Manager Peter Prior over deze beslissing: "We willen de focus in onze personeelsplanning in de toekomst veranderen en steeds meer de weg op gaan met onze eigen talenten en jonge Duitse spelers. Lynn en Michelle hebben een aanzienlijk bijgedrage aan twee succesvolle jaren en onze tweede DHB Cup-overwinning geleverd, daar zijn we hun ook dankbaar voor. Ik ben ervan overtuigd dat ze de club en de fans tot het einde van het seizoen nog veel doelpunten en hopelijk ook overwinningen zullen brengen.”

Waar beide speelsters volgend seizoen zullen gaan spelen, daar is nog niks over bekend.

  

Deel dit bericht