Nieuws

William Gommans Interim-coach bij Handbal Venlo

Cabooter Group HandbaL Venlo heeft oud-coach William Gommans aangesteld als interim-trainer van de mannenploeg. Gommans gaat tijdens de trainingen geassisteerd worden door Henk Rutten, maar de Venlonaar blijft eindverantwoordelijk. Marcus Granberg blijft aan als assistent-trainer.

Hiermee nemen Gommans en Rutten de taken over van Eric Eussen waar de Venlose vereniging vlak voor carnaval afscheid van heeft genomen omdat de chemie tussen hem en de spelers ontbrak. Het drietal staat voor de moeilijke opdracht om Venlo in de eredivisie te houden. De ploeg staat voorlaatste en speelt zaterdagavond tegen hekkensluiter ARBO Rotterdam. 

Zowel Gommans als Rutten zijn geen onbekenden bij HandbaL Venlo. Gommans is de huidige trainer van B-jeugd jongens en had in het verleden meerdere teams bij Venlo onder zijn hoede. Zo promoveerde hij met de mannen van Loreal (voorloper HandbaL Venlo) meerdere malen en klom via de regioklasse, de huidige hoofdklasse, via de tweede en eerste divisie op naar de eredivisie. Ook was Gommans trainer van de Venlose vrouwen en bij de mannen van Bevo Hc. Rutten heeft in het verleden ook zowel de Venlose vrouwen als de heren van Bevo getraind. 

Deel dit bericht