Bevo pakt de twee punten tegen Aalsmeert in spannende wedstrijd

Herpertz Bevo Hc heeft afgelopen weekend aan het langste eind getrokken in een aantrekkelijk handbalduel tegen FIQAS Aalsmeer in Aalsmeer. Na een 15-14 achterstand bij rust, wist de ploeg uit Panning in de slotminuut de zege veilig te stellen 28-29

Vanaf de eerste minuut gaven beide partijen elkaar geen duimbreed toe. Aalsmeer opnede het beste 2-1 maar daarna nam Bevo de leiding over tot 6-7. Augustinus zette Bevo voor het eerst op een twee punten voorspong:6-8. Bij 9-9 kwam Aalsmeer door Boomhouwer weer op gelijke hoogte

waarna Ouderland weer voor een Aalsmeerse voorsprong zorgde bij 10-9 (20’), waarna de Noord Hollanders doorliepen naar een 12-9. Vlak voor rust kwam Bevo weer op gelijke hoogte 13-13 waarna Aalsmeer met een minimale voorspong de rust in kon gaan 15-14

Direct na rust Liep Aalsmeer weer weg naar een verschil van drie doelpunten 18-15 Bevo Hc toonde karakter en kwam weer teug en nam een 19-21 voorspong (41’) Het bleef echter stuivertje wisselen want de ploeg van Bert Bouwer draaide de wedstrijd weer om in zijn voordeel 23-21

Het positieve straalde van de Panningse ploeg af. Er stond een sterk collectief in het veld. Een ploeg met karakter, een ploeg, die wilde winnen. De beloning bleef dan ook niet uit.

Via Robin Jansen werd het weer gelijk 23-23. Bij 25-25 nam Bevo weer de voorsprong maar Aalsmeer kwam steeds langszij maar kwam bij 27-27 en nog 1.50 minuten te spelen in dubbelondertal te staan. Colman Liet vervolgens de 27-28 aantekenen. Bottinga scoorde in de ondertal toch weer de gelijkmaker waarna Jansen met nog dertig seconde te spelen de winnende treffer scoorde.

Een mooie opsteker voor de komende thuiswedstrijd o zaterdag 23 september tegen het puntloze Sasja. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur in de Heuf.

Doelpuntenmakers Herpertz Bevo Hc: Niek Jordens 7,Robin Janssen 6,Pim Augustinus 5, Dario Polman 4, Niels Poot 3,Quinten Colman 2, Jeroen van den Beucken en Wouter Sas ieder 1.