Derde zege op rij voor koploper Zenderen Vooruit

De handbalsters van Zenderen Vooruit hebben afgelopen weekend met verve hun gedeelde koppositie verdedigd tegen Hacol. De ploeg van trainer coach Leoniek  Besselink won na een 8-11 ruststand met 22-26 van de ploeg uit Oldenzaal

De gasten uit Zenderen gingen voortvarend van start en stonden binnen tien minuten op een 2-5 voorspong. Daarna miste de gasten even de scherpte in de afwerking waardoor Hacol in de gelegenheid werd gesteld terug te komen.

In de tweede helft kon Zenderen Vooruit  hun voorspong  van drie doelpunten uitbreiden naar  vier doelpunten.  “Die hebben we keurig vast kunnen houden tot de laatste minuut. We waren net iets scherper in de verdediging en beter aanvallender dan Hacol”, aldus Besselink na afloop van de wedstrijd