DIOS handhaaft zich in de top

De handballers van DIOS hebben zich afgelopen weekend kunnen handhaven in de top van de eerste divisie. De ploeg van trainer coach Arjan Koster versloeg na een sterke tweede helft in eigen huis Atomium’61 na een 14-15 ruststand met 34-26.

DIOS kende een stroeve start waaarbij men in de aanvall het niet eens slecht deed, naar in de verdediging liet men het liggen met als gevolg dat de ploeg uit Rotterdam aan de leiding ging bij rust.

In de tweede helft heef men dit goed opegepakt. Vanuit een goede verdediging werden nu de aanvallen opgezet wat er toe leidde dat men als collectief een sterke tweede helft kon spelen en uitendleijk met een ruime overwinning van het veld kon lopen.

Robin Huisman met 9 doelpunten en Mark van Vliet met 8 treffers waren de topscorers bij de ploeg uit Den Hoorn