Donar komt net te kort tegen koploper US

De handballers van HHV Donar moesten afgelopen weekend naar koploper US in Amsterdam voor de zeventiende competitiewedstrijd van het seizoen. Na een goede competitiestart met een derde plaats na acht wedstrijden vergaat het de ploeg uit Hengelo in de periode daarna wat minder goed. Men kan de punten . met vijftien punten op de achtste plaats kan men de punten wel goed gebruiken

Tegen de kampioenskandidaat nummer een speelde Donar geen slechte wedstrijd na een 14-9 ruststand werd er met 26-22 verloren. De ploeg heeft een goede wedstrijd neer gezet. In de tweede helft wist US in de eerste minuten nog verder uit te lopen maar daarna begonnen de gasten uit Twente aan de achtervolging en kwam terug tot op drie punten. Daar bleef Donar echter steken. Door de gemiste kansen wisten men niet erover heen te komen en bleef de marge staan wat uiteindelijk resulteerde in een 26-22 eindstand

Over drie weken op 4 maart staat de thuiswedstrijd tegen Hellas 2 op het programma