Handbal Venlo verliest uit bij SEW.

De handbalsters van Handbal Venlo hebben afgelopen weekend de zesde play-off wedstrijd verloren. Op bezoek bij SEW in Nibbixwoud verloor de ploeg uit Noord Limburg na een 15-14 ruststand met 29-24

De start van de wedstrijd was voor de Limburgse vrouwen die op 1-3 kwam na zeven minuten. Vervolgens was het  de thuisploeg die drie minuten later op een 5-4 voorspong kwam. Venlo pakte toch weer de voorsprong terug en behield deze tot acht minuten voor rust. Vanaf 8-9 draait SEW de wedstrijd en loopt twee doelpunten uit 13-11 waarna er met een 15-14 voorsprong gerust gaat worden

In de tweede helft is het weer Venlo dat het beste uit de startblokken komt en via 16-16 weer op voorspong komt bij 17-18. Halverwege de tweede helft gaat het dan toch weer mis zoals dit seizoen wel vaker is gebeurt. Vanaf 19-19 loop de thuisploeg weg naar 25-20 en dan is de wedstrijd gespeeld met nog zeven minuten te gaan. Venlo verliest uiteindelijk met 29-24 en zakt weer naar de vijfde plaats in de play-off competitie.

Voor SEW betekend de vierde plaats weer dat men op koers ligt voor Europees Handbal dat men weer graag terug wil halen naar Nibbixwoud.