WHC moet lossen uit de kopgroep

De handbalsters van WHC uit Hengelvelde hebben afgelopen weekend de belangrijke thuiswedstrijd tegen Pacelli verloren.. Na de 18-23 moet de ploeg van trainer coach Theo van der A , die met drie geblesseerde speelsters aan de wedstrijd moest beginnen, lossen uit de kopgroep in de hoofdklasse B

De beginfase ging nog gelijk op van 3-3, maar daarna was het Pacelli dat als eerste uit kon lopen naar een 4-6 voorspong, WHC kwam echter goed terug en pakte via 6-6 bij 8-7 weer de voorspong In de 18 minuten.van de wedstrijd stopt de keepster van WHC een strafworp . Toch was het Pacelli dat met een voorspong (11-12) de rust in kon gaan.

De thuisploeg scoorde na de pauze als eerste (12-12) maar binnen drie minuten liepen de gasten weer uit naar 12-15. Wat de ploeg van WHC ook deed men kwam niet meer dichterbij> Paceeli had op dat moment het beter spel en benutte de kansen ook beter Dat betekende dat WHC de punten niet Hengelvelde konden houden . Door deze nederlaag staat WHC nu vijfde in de hoofdklassen en heeft vier punten achterstand op de nummers drie en vier