Mizuno 2017HandbalshopBENE-League FINAL4
personeelsadvertenties

personeelsadvertenties

Trainers / Speelsters / spelers  gezocht. Plaats hier uw advertentie.  Voor Info verstuur hier u aanvraag

Gezocht: Trainer/coach voor Damesselectie van HVBS

Beschikbaarheid: per direct

Het eerste  handbal damesteam van HVBS is het afgelopen zaalseizoen in de middenmoot geëindigd van hoofdklasse B. Het is een gezellig en maar zeker ook een gedreven team. Door de vastigheid die er nu is behoord dit team zeker bij de top 4 van Hoofdklasse B. Er wordt twee keer in de week hard getraind en de competitiewedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld

Voor onze damesselectie  zijn wij op zoek naar een, net als het team zelf, gedreven en enthousiaste trainer/coach.

Voor informatie en of een vrijblijvend gesprek neem je contact op met:

Zeger de Graaf

0620557803

voorzitter@hvbs.nl

http://www.hvbs.nl

Trainer gezocht voor nieuwe jongens A Team van HandbaL Venlo

Komend seizoen heeft  Cabooter Groep HandbaL Venlo weer de beschikking over een getalenteerd A team voor jongens. Afgelopen seizoen waren er te weinig spelers beschikbaar om een A team aan de competitie te laten deelnemen. Door de overgang van enkele talentvolle B spelers heeft de Topsportcommissie van HandbaL Venlo weer een A team voor jongens kunnen formeren.

Probleem is dat er, naar een lange zoektocht nog steeds geen trainer of trainster voor dit talentvolle team is gevonden.  Het zou toch doodzonde zijn als dit team niet aan de competitie kan deelnemen omdat er geen trainer/coach beschikbaar.

Daarom het verzoek van  topsportcommissie via deze weg, of er trainers of trainsters  beschikbaar zijn  en die natuurlijk interesse hebben om deze jongens te komen trainen.

Bij interesse meld je dan s.v.p. per mail bij de Topsportcommissie van Cabooter  Group HandbaL Venlo. We kunnen dan een gesprek aan gaan  en deze functie verder toelichten.

U kunt uw verzoek richtnen aan:  E-mail adres; Topsport@handbalvenlo.nl

HandbaL Venlo  wil graag dat ook deze jongens hun wedstrijden in Venlo. kunnen spelen.