Nieuws

Veel nieuwe gezichten in selectie Dynamico

Van de Redactie - Liefst acht nieuwe gezichten heeft trainer Vladan Mijalkovic opgenomen in de selectie van Dynamico voor volgend seizoen. Twintig spelers beginnen volgende week vrijdag aan het nieuwe seizoen, los van de geblesseerden, aanvoerder Erik Loeffen en routinier Geert van de Goor.

                                           

v.l.n.r. Hugo Megens, Paul van Iperen en Jochem Holthuizen, drie van de acht nieuwelingen, foto club

Twee spelers komen van buitenaf, maar zijn zeker geen onbekenden. Ivar van der Voorn (DFS Arnhem) en Jesper van Kessel (Bevo 2) speelden lange tijd in de jeugd van Olympia’89 en keren nu dus terug naar Oss/Heesch. Zij komen hun oude clubs tegen in de eredivisie volgend seizoen.

Vijf spelers uit de A-jeugd stromen door: keeper Paul van Iperen, cirkelloper Kevin van Erp, hoekspeler / middenopbouwer Thomas van Kessel (broer van Jesper) en opbouwer Niels Verboven maakten vorig seizoen ook al minuten, maar maakten toen nog geen onderdeel uit van de vaste kern. Jochem Holthuizen is de vijfde exponent uit de jeugdopleiding. De achtste nieuweling komt over van heren 2: Hugo Megens.

Martin van Iperen bewandelt de omgekeerde weg. Hij gaat van heren 1 naar heren 2. Het lidmaatschap van Youri Jonkers blijft ook tot één seizoen beperkt.

Deel dit bericht