Handbalshop
Anja Althaus wordt ambassadrice van de EHC Champions League vrouwen

Anja Althaus wordt ambassadrice van de EHC Champions League vrouwen

05 november 2018, 19:37 uur

Door EHF / Frits Feuler - De vrouwen EHF Champions League heeft een nieuw gezicht: voormalig cirkelspeelster van wereldklasse en drievoudig Champions League winnaar Anja Althaus voegt zich bij het team in de nieuwe rol als officiële ambassadeur.

De campagne heeft tot doel de bekendheid van het handbal van vrouwen als sport te vergroten, met speciale aandacht voor Europa’s topwedstrijden in de EHF Champions League.

Anja Althaus, die vorig seizoen haar derde Champions League-titel won met Györi Audi ETO KC, reist door Europa om een ​​kijkje te nemen achter de schermen waar de magie plaatsvindt. Vergezeld door een mobiele reporter, zal Anja ervaringen bieden die geld niet kan kopen.

Anja Althaus, nieuwe ambassadrice bij de EHF Champions League vrouwen      foto EHF

Hoe bereiden spelers zich voor op een wedstrijd? Welke rituelen hebben fans voordat hun favoriete club speelt? Wat gaat door de geest van een speler in specifieke situaties? Dit alles en nog veel meer zal worden behandeld op de weg naar Boedapest, waar de beste vier teams zullen strijden om de felbegeerde trofee op 11/12 mei 2019 op Papp László Budapest Sportaréna in Hongarije.

En wie weet dat beter dan een drievoudige winnaar van de Champions League zelf? De 36-jarige speelde eerder voor het Duitse nationale team en won de Champions League tweemaal met Viborg in 2009 en 2010 en één keer met Győr in 2018. In 2007 won Althaus een bronzen medaille op het Wereldkampioenschap met het Duitse nationale team.

Sluit je aan bij Anja wanneer ze terugkeert naar de EHF Champions League en een kijkje achter de schermen neemt via onze social-mediakanalen:

Instagram: @ehfcl

Twitter: @ehfcl

Facebook: @ ehf.champions.league

Anja Althaus, actief geweest voor Vardar, Thüringer, Viborg en Györ        foto HSP

Anja was afgelopen weekeinde al present bij de wedstrijd in groep deel aan de groep D tussen FTC-Rail Cargo Hunagria en SG BBM Bietigheim. Fans kunnen op maandagavond interactie hebben via  hashtags #ehfcl en #anjaisback als Anja de laatste club in haar actieve carrière en regerend kampioen Györi Audi ETO KC bezoekt, die de Duitse kampioen Thüringer HC verwelkomt in een wedstrijd in groep C.

Aankomende data van ambassadeur

5 november 2018 om 19:00 uur | Györi Audi ETO KC vs. Thüringer HC

18 november 20118 om 15:00 uur | Metz Handbal vs. Odense HC

Meer data voor de hoofdronde in januari 2019 worden binnenkort bekendgemaakt.

Laatste update: 07 november 2018, 12:00 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct