Handbalshop
Annick Lipmann naar Noorse Vipers Kristiansand

Annick Lipmann naar Noorse Vipers Kristiansand

28 maart 2014, 00:00 uur

De 25-jarige uit Zwolle afkomstige keepster van landskampioen Sercodak Dalfsen Annick Lipman heeft donderdag in navolging van haar ploeggenoot Lynn Knippenborg een contract getekend bij het Noorse Vipers Kristiansand. Lipman is daarmee de vijfde Nederlandse speelsters die bij de Noorse club onder contract komt te staan. In tegenstelling tot Kippenborg die een contract voor een seizoen heeft getekend heeft Lipman een twee jarige overeenkomst gesloten met de nummer acht van Noorwegen. Ze is de tweede keepsters die Vipers binnen drie dagen in huis heeft gehaald. Maandag presenteerde men al de 27-jarige Sakura Hauge. Samen gaan ze in het nieuwe seizoen het keerpersduo vormen.

Met Dalfsen behaalde ze driemaal de landstitel en de Supercup en won ze tweemaal de nationale beker, daarnaast heeft ze een aantal caps als international achter haar naam staan. Ze wil nu kijken hoever ze zich nog ver kan ontwikkelen

Bij Vipers komt ze de Nederlandse speelsters Jessy Kramer, Birgit van Os en Charris Rozemalen en Lynn Knippenbeorg tegen.

Transferoverzicht 2014-2015

  

Laatste update: 28 maart 2014, 19:34 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct