Nieuws

Arjan Haenen aan de slag als trainer bij MT Melsungen

Zoals eerder aangekondigd, wordt het in juni aflopende contract van linkerhoekspeler  en Nederlands international Jeffrey Boomhouwer niet verlengd bij het Duitse MT Melsungen. Met zijn landgenoot en tevens  international  Arjan Haenen is de club  overeengekomen dat hij bij Melsungen in dienst blijft, maar dan in een nieuwe functie.

"We willen Arjan de kans bieden om zijn carrière na zijn periode als actief speler voort te zetten," zo onthult de directeur van Melsungen Axel Geerken. Hij zal vanaf komen seizoen de trainersfunctie bij het tweede team van Melsungen overnemen van Georgi Sviridenko die na drie seizoenen komende zomer Melsugne verlaat.

Haenen, die sinds 2010 zes jaar bij TBV Lemgo in dienst was, trad in de zomer van 2016 in dienst bij MT Melsungen. De rechterhoekspeler, geboren in het Nederlandse  Deurne, is sportleraar van beroep. In het huidige seizoen deelt hij zijn positie in het veld achter Tobias Reichmann.

Als opvolger op zijn positie heeft Melsungen de terugkeer aangekondigd van het momenteel bij Eintracht Hildesheim spelende talent Dimitri Ignatov.  

Na Mark Bult is Haenen de tweede Nederlandse international die een trainersfunctie krijg aangeboden bij een Duitse Bundesligaclub. Bult vervult sinds het begin van dit seizoen de functie van assistent trainer bij Flensburg Handewitt.

Deel dit bericht