Handbalshop
Beperkte speelronde 15: consolideren en revancheren

Beperkte speelronde 15: consolideren en revancheren

02 februari 2019, 13:10 uur

Van de Redactie– In speelronde 15 bij de vrouwen in de eredivisie slechts drie duels. V&L en Quintus spelen Europees tegen elkaar, dus zijn Foreholte tegen Quintus (5/2) en VOC tegen V&L (12/2) verschoven.

Dalfsen ontvangt VZV en wil ongetwijfeld genoegdoening voor de 23-26 uitnederlaag in Noord-Holland. Maar het team van coach Rolf Schulte is sterk bezig, snoepte vlak voor de kerstdagen landskampioen VOC het eerste verliespuntje (25-25) af en voegde er vier opeenvolgende zeges aan toe. Dalfsen, met 14 uit 15, kent een wisselvallig seizoen. Winst op VZV is noodzaak wil men die belangrijke zesde plaats voor play off-deelname niet verliezen. Er wachten na dit weekeinde nog zware duels met VOC (uit) en Venlo (thuis).

DSVD won het uitduel bij SEW met 24-28. Of die stunt er weer in zit? De ploeg uit Nibbixwoud vulde deze week social media met een aantal leuke acties voor hun supporters die mee gaan naar Deurningen. Als dan na afloop de twee punten in omgekeerde richting mee kunnen, kan het feest in de bus alleen maar leuker zijn.

Handbal Venlo liet zich bij Borhave verrassen en kreeg met een 24-25 nederlaag het deksel op de neus. Twee dure punten in de strijd om plek twee. Aan de Craneveldstraat i Venlo zal vanavond ongetwijfeld aan andere instelling te bewonderen zijn bij de ploeg van coach Robin Gielen.

Laatste update: 02 februari 2019, 13:15 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct