Handbalshop
Bevo haalt Peter Schoenaker over van DFS Arnhem

Bevo haalt Peter Schoenaker over van DFS Arnhem

11 juni 2018, 09:40 uur

Peter Schoenaker (24) gaat vanaf het nieuwe BENE-League seizoen samen met Niek Jordens de cirkelpositie bezetten bij Herpertz Bevo Hc. Een logische stap in zijn carrière en een hereniging met een aantal oud collega’s.

Al zo’n 20 jaar handbalt Peter samen met zijn broer Robin bij DFS Arnhem, maar vanaf komend seizoen staan de twee broer in de BENE-League tegenover elkaar. Robin maakte in mei bekend om DFS Arnhem te verruilen voor Sporting Nelo en treft dus zijn broer Robin opnieuw binnen de lijnen.

“Het is een logische stap in mijn carrière om nu de Eredivisie te verruilen voor de BENE-League, en ik heb mijn ambities hiervoor al eerder bij Arnhem kenbaar gemaakt. Ik ga mijn best doen om mij zo snel mogelijk op het BENE-League niveau aan te passen, te bewijzen en hopelijk mee prijzen te gaan pakken. De contacten met Bevo kwamen op het juiste moment. Ik ken diverse jongens bij Bevo en oud Arnhem collega’s zoals Dario (Polman Red) en Martijn (ten Velde Red) goed, en kijk uit naar mijn overstap naar de ploeg uit Panningen. Een grote hechte en gezellige club met veel jeugd en een prachtige faciliteit”, aldus  Schoenaker die verhuist van Elst naar Panningen. Hij wil in de regio ook zijn werk in de evenementen branche voortzetten.

Een overzicht van alle transfers vind u hier 

Laatste update: 11 juni 2018, 10:15 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct