HandbalshopBENE-League FINAL4Mizuno 2017
Bizar ongeluk: Léon van Schie ernstig geblesseerd

Bizar ongeluk: Léon van Schie ernstig geblesseerd

09 oktober 2017, 19:27 uur

Aanvoerder en cirkelspeler Léon van Schie van Kras Volendam is afgelopen weekend in de slotfase van de uitwedstrijd tegen BM Visé HC op een bizarre wijze, naar het zich laat aanzien, ernstig geblesseerd geraakt aan zijn knie.

Uit een snelle tegenaanval scoorde Jordy Baaijens na 57 minuten en 40 seconden de 26-25, de aansluitingstreffer. De Rotterdammer viel daarbij  achteruit en kwam op zijn kont terecht waarna hij achterover viel. Daarbij viel hij tegen het onderbeen van Léon van Schie aan die tegen de grond klapte en kermend van de pijn ook meteen naar zijn knie greep om vervolgens enkele minuten later ernstig geblesseerd het veld te moeten verlaten. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk. De onfortuinlijke Hagenaar die momenteel op krukken rondloopt wacht op een MRI-scan waaruit moet blijken hoe ernstig de schade is.

Volendam dat slecht aan de wedstrijd begon en met 10-5 achter kwam ging ging rusten met een 14-14 gelijke stand. In de tweede helft leek men het tij te gaan keren toe men op een 19-21 voorspong kwam.

Visé, dat thuis altijd moeilijk is te kloppen, herpakte zich ook in deze wedstrijd en liep weer uit naar een 26-22 voorsprong. Ondanks dat Volendam  weer tot op één doelpunt kwam bij 26-25 hield Visé stand en zegevierde met 28-27.  

Laatste update: 11 oktober 2017, 10:59 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Bizar ongeluk: Léon van Schie ernstig geblesseerd