Nieuws

Bjorn Willunat nieuwe trainer coach dames Bevo

Björn Willunat (39)  is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de dames van Herpertz Bevo Hc Dat heeft de club vandaag bekend gemaakt. Hij is daarmee de opvolger van Maurice Janssen die enkele weken geleden na een seizoen zijn vertrek heeft aangekondigd bij de ploeg uit Panningen die momenteel uitkomt in de eerste divisie maar momenteel moet vrezen om aan het eind van het seizoen een trapje lager te moeten gaan spelen.

Willunat was vele jaren doelman bij Handbal Venloe en was daarna  onder andere trainer bij in de Duitse Regionalliga club VT Kempen. Vandaaruit kwam hij in 2010 bij Fortissimo terecht in de eredivisie. Ook was hij trainer bij het tweede dames van HandbaL Venlo maar ook bij de jeugd  van de Venlose vereniging. Verder was hij nog assistent-bondscoach bij de dames van Jong-Oranje, en tot vorig seizoen bij E&A in Arnhem, dat dit seizoen onder de naam DFS Arnhem verder is gegaan in de Tweede divisie. Daarnaast is hij momenteel als trainer verbonden aan Handbal School Valuascollege.

"Ik kijk met veel plezier uit naar de samenwerking in Panningen. Het is een mooie uitdaging om de dames weer terug omhoog te brengen. Dit zal even tijd nodig hebben, maar er liggen veel mogelijkheden binnen de vereniging. Belangrijk onderdeel is het structureel goed organiseren van de jeugdopleiding, zodat de vele talenten die Bevo rijk is zich de komende jaren optimaal kunnen ontwikkelen”, aldus Willunat  

Deel dit bericht