Nieuws

Blagojce Krstev nieuwe coach vrouwenploeg HC Eynatten-Raeren

Van de Redactie – Bijna drie weken na zijn vertrek bij de mannenploeg van KTSV Eupen – David Polfliet en Martin Vlijm volgen op – komt voormalig handbalprof Blagojce Krstev terug op de plaats waar hij als speler een aantal mooie successen vierde. Hij wordt de nieuwe trainer van de vrouwenploeg van HC Eynatten-Raeren, die uitkomt in de hoogste Belgische divisie.

De technische staf wordt verder uitgebreid met Paul Meyer (ook voor de tweede ploeg) en Robert Willems (kracht- en keeperstrainer).

Krstev speelde ronde de eeuwwisseling nog voor BFC uit Beek in de eredivisie, de ploeg die toen onder leiding stond van huidg Bevo-trainer Jo Smeets. Later verkaste de Macedniër naar de Oostkantons.

Uit competitie

Verrassend verder het terugtrekken van de tweede ploeg bij BM Visé, spelend in de op een na hoogste klasse bij de mannen.  Over het niet opstarten komend seizoen deden al enige tijd geruchten in het Waalse. Nu dus officieel. HC Amay neemt de vacante plek in.

Visé-voorzitter Artur Hoge geeft aan dat er veel problemen zijn om een dergelijke ploeg op dat een na hoogste niveau in stand te houden. Uit die ploeg maken Geoffrey Lahonda, doelman Kilian Von den Hoff en Martin Massat de oversteek naar de hoofdmacht van coach Korneel Douven.

Vertrekker is in elk geval de van Eynatten afkomstige Mike Kessel. Hij stapt van Visé 2 over naar de tweede ploeg van Handbal Tongeren.

cover v.l.n.r. Paul Meyer, Blagojce Krstev en Robert Willems

foto HC Eynatten / Grenzecho

Deel dit bericht