Nieuws

Blijven verrassingen dit weekeinde achterwege?

Door Frits Feuler– De zevende speelronde in de eredivisie bij de mannen lijkt op het eerste gezicht vrij rustig te gaan verlopen. Koploper AJ Sports Hellas heeft op verplaatsing naar de reserves van Green Park Aalsmeer de moeilijkste opdracht: het verschil van vier punten in stand houden! Achtervolger en in punten gelijk met de Haagse ploeg, Stipt Payroll Houten staat voor een niemendalletje als het afreist naar hekkensluiter Def-Fire Aristos.  

In de overige vijf duels is hier en daar misschien een verrassinkje mogelijk. Nummer drie, DFS Arnhem, moet thuis het klusje zien te klaren met de reserves van OCI-LIONS. De Limburgers hunkeren naar een positie bij de top-vier maar die derde plek daarin wil de Arnhemse ploeg juist steviger in handen houden.

Hellas tegen Houten, van 6 oktober                     archieffoto Patrick Dolkens

Kras Volendam 2 en Smezo BFC strijden om aansluiting met de middengroep. De Beekse ploeg is gesterkt na de thuiszege op de reserves van Aalsmeer maar is winnen in het vissersdorp mogelijk?

Oosting Metaal Recycling E&O wil de verre uitreis naar de reserves van Quintus beloond zien met twee knikkers. De Heulse ploeg, voorlaatste, telt drie, de Emmenaren, op mplek vijf, zes punten. Dus heeft elke ploeg zo zijn belangen.

Herpertz Bevo 2 kan wel wat vet op de ribben gebruiken met een zege op RED-RAG Tachos. Met vier punten bivakeert de ploeg van coach Marcel Idink op plek 10. Scoren doen beide teams ongeveer evenveel. Defensief staan de Waalwijkers een stuk sterker in de schoenen.

Deel dit bericht