Nieuws

Bo van Oostrom kiest voor Fortissimo

Van regiogenoot Nieuwegein komt de 23-jarige Bo van Oostrom over naar Fortissimo. Bo heeft haar hele leven, vanaf haar achtste jaar, bij Nieuwegein gespeeld en vind het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vind ze bij regiogenoot Fortissimo.

De rechterhoekspeelster is de laatste aanwinst voor de ploeg uit Cothen. Hiermee zijn alle posities dubbel bezet en heeft Fortissimo ook nog de talentvolle lichting van de A-Dames achter de hand om eventuele gaten in de selectie op te vullen.

Coach Willem-Jan Ruder; “We krijgen met Bo een veelzijdige, snelle hoekspeelster erbij in de selectie. Het geeft ons (nog) meer mogelijkheden in ons aanvalsspel. Naast de vaste patronen wordt hiermee onze snelle omschakeling echt een wapen, we zijn daarom erg blij met haar komst.”

Met deze aanvulling is de doelstelling om een brede evenwichtige selectie te hebben dubbel en dwars geslaagd, TC en trainers zijn dan ook erg tevreden. De verwachtingen voor volgend seizoen zijn dan ook hoog gespannen. Met een top-3 plek en deelname aan de na-competitie is het doel duidelijk.

De laatste oefenwedstrijd is op 26 juni tegen ere-divisionist Foreholte. Daarmee sluit Fortissimo het seizoen af en gaat het met vakantie, tot 7/8 de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen. 

Deel dit bericht