Nieuws

Bozidar Zorko nieuwe trainer coach voor VOC 2

Vandaag maakt het bestuur van de Amsterdamse club Succes Schoonmaak VOC bekend dat het Bozidar Zorko heeft weten vast te leggen voor de komende 3 jaar als trainer/coach van haar dames 2 selectie, die momenteel uitkomt in de tweede divisie

Bozidar is zelf profhandballer geweest in Slovenië, acteerde op het hoogste internationale niveau en behaalde onder meer een Olympische medaille.

In 1999 is hij naar Nederland gekomen en is in Nederland al diverse verenigingen werkzaam geweest. Bozidar heeft ook een eigen handbalschool maar gaat graag ook de uitdaging aan bij VOC. Binnen VOC zal hij nauw samenwerken met hoofdtrainer Ricardo Clarijs en hoofd jeugdopleiding Jasper Dusee.

Bozidar is een zeer ambitieuze trainer, die door vele verenigingen werd geambieerd, maar toch koos hij voor de uitdaging in Amsterdam-Noord.

Het bestuur van Succes schoonmaak VOC/Amsterdam ziet in Bozidar de ideale trainer om de dames 2 selectie mee te laten draaien in de top van de tweede divisie en op termijn promotie naar de eerste divisie af te dwingen, maar ook de ideale man om de club in de komende jaren verder te helpen, samen met Ricardo Clarijs, in haar ambitie van verdere professionalisering.   

Deel dit bericht