Nieuws

Bradley Giterson teammanager Opleidingsploeg Quintus

AD SPORT / Peter Lotman - Quintus heeft ook de staf voor het Opleidingsteam mannen compleet kunnen maken. Naast de trainers/coaches Luuk Obbens en Mark van Vliet zal Bradley Giterson de functie op zich nemen van teammanager.

De 28-jarige Giterson is woonachtig in Den Haag en in het dagelijks leven vliegtuigmonteur bij luchtvaartmaatschappij KLM. Hij was actief handballer bij het Haagse SOS-Kwieksport. “Daar ben ik in de B-jeugd begonnen met handballen en daarna vanaf de A-jeugd ook gaan fluiten. Op mijn  zeventiende jaar eerst solo bij de eigen vereniging. Mijn eerste koppelgenoot was Jelle Melkert met wie ik jaren heb gefloten. In 2014 zijn we uit elkaar gegaan, omdat Jelle weer wilde gaan handballen in heren 2 bij Quintus”, aldus Giterson die de laatste twee seizoenen vooral bekend was als koppel met Wim Palts in de eerste divisie en jeugddivisie.

                                             

                                                             Bradley Giterson, foto Facebook

Giterson over zijn switch naar de begeleidingsstaf van Quintus. “Ik ken Luuk Obbens al jaren vanuit de handbalsport en hij heeft mij benaderd of ik het leuk zou vinden om bij hem het Opleidingsteam te gaan begeleiden. Daar heb ik even over nagedacht en heb ik de knoop doorgehakt. Het lijkt me een interessante ervaring om die functie op me te nemen.”

Luuk Obbens is blij met de toezegging van Bradley Giterson. “Een enthousiaste jongen die gek is van handbal en goed in ons begeleidingsteam past. Hij gaat ook spelers analyseren en

ons op die manier helpen de jonge spelers verder te ontwikkelen.”

Deel dit bericht