Nieuws

Chantal Lokkert vertrekt bij Dalfsen

De 23-jarige Chantal Lokkert uit het Limburgse Venlo stapte vorige zomer over van Handbal Venlo naar Dalfsen. Het verblijft bij de verliezende finalist om het Nederlands kampioenschap van afgelopen weekend was van korte duur. Na één jaar vertrekt de opbouwster bij de ploeg uit Overijssel. Na de afronding van haar studie pedagogiek kiest de Limburgse voor een vervolgopleiding die volgens haar niet te combneren valt met topsport.

Een  flinke tegenvaller voor Dalfsen dat deze week ook Jill Huizing om gezondheidsreden zag afhaken. De uit het Drentse Borger afkomstige Huizing die in 2015 over kwam van DOS kamt met hersenletsel.

Voor nu heeft Chantal Lokkert alleen de keus gemaakt om te stoppen bij Dalfsen, omdat ze  in Tilburg gaat studeren en dit niet te combineren is met het programma van Dalfsen. “Ik ga dus weer in Venlo wonen en hoe ik mijn handbal verder in deel ga ik nu nog niet bepalen daar ga ik nu eerst over nadenken en dan een beslissing over maken. De keus verder studeren en Dalfsen verlaten was al moeilijk genoeg maar voor mij de beste keus", aldus Lokkert

Deel dit bericht