Handbalshop
Claudia Rompen vertrekt naar Denemarken

Claudia Rompen vertrekt naar Denemarken

19 mei 2017, 09:06 uur

20-jarige keepster Claudia Rompen speelt het komende seizoen voor het Deense SønderjyskE. Rompen speelde de afgelopen drie jaar voor Cabooter Groep HandbaL Venlo in de eredivisie waarin ze een goed seizoen heeft gedraaid hetgeen resulteerde in een nominatie voor keepsters van het jaar. Daarvoor kwam de uit het Zuid Limburgse Mechelen afkomstige handbalsters uit voor V&L en MenG Optimo uit Gulpen

De transfer naar het SønderjyskE is mede mogelijk gemaakt door Pro Athletes en is ook de ploeg waar ook Estavana Polman in 2011samen met Sanne van Olphen haar buitenlands avontuur begonnen. 

Rompen heeft al verschillende keren in Denemarken gespeeld  en kijkt dan ook uit naar haar eerste seizoen in het buiteland. “Ik heb een handbalkamp in Denemarken bezocht en ben met de nationale jeugdselectie in Denemarken geweest. Het is indrukwekkend om te zien hoe enthousiast de Denen over handbal zijn. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en kijk dan ook uit naar mijn volgende stap in mijn verdere ontwikkeling”, aldus Rompen die een contract heeft getekend voor een seizoen.  

Laatste update: 19 mei 2017, 09:23 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct