Nieuws

Coach Karin Damoiseaux neemt afscheid van BFC-dames,niet van vereniging

Coach Karin Damoiseaux neemt afscheid van BFC-dames,niet van vereniging

Door BFC - Karin Damoiseaux-Logister heeft na vier jaar als trainster en coach van het eerste damesteam van BFC in goed overleg met team en bestuur besloten om vanaf komend seizoen het stokje over te dragen aan een nieuwe trainer/coach.

Karin Damoiseaux-Logister was binnen de vereniging al een bekend gezicht als trainster van diverse jeugdteams, maar werd in seizoen 2017-2018 een nog bekender gezicht als trainster/coach van dames senioren 1. Samen met Fred Kerbusch stond ze van 2017 tot 2019 voor het hechte damesteam dat van een ‘middenmoter’ wist op te klimmen naar de top van de 1e divisie. Vanaf seizoen 2019-2020 heeft Karin met ondersteuning van aanvoerster Eefje Huijsmans het team onder haar hoede genomen met als hoogtepunt de promotie naar de eredivisie in 2020-2021.

“Ondanks dat het afgelopen seizoen eigenlijk geen seizoen was, heb ik besloten om een stapje terug te doen”, geeft Karin aan. “Na enkele jaren werken met deze groep, denk ik dat het goed is dat de dames een nieuwe trainer krijgen die met een frisse blik naar het team kijkt. Ik ga me concentreren op de ontwikkelingen binnen Benefitt en ga in de weekenden lekker kijken naar de wedstrijden van mijn dochter die bij de A jeugd speelt en van de dames van BFC.”

Karin Logister

Anouk Klinkers, voorzitter van BFC: “We kijken met veel plezier terug op de samenwerking met Karin in de afgelopen jaren. Ze was actief als trainster/coach, als moeder van een handballende dochter, als leverancier van BFC kleding en als sponsor van de vereniging. Gelukkig blijft ze betrokken als moeder, leverancier en sponsor, dus wat ons betreft is er geen sprake van een afscheid. En Karin heeft aangegeven dat ze graag gasttrainingen blijft geven, van dat aanbod maken we natuurlijk graag gebruik!”

De technische commissie van BFC voert momenteel gesprekken met een potentiële nieuwe trainer voor de dames van BFC.

cover BFC moet op zoek naar een nieuwe coach voor de damesploeg

foto archief HSP / Ronald Jans Sportfotografie

Deel dit bericht