Nieuws

Dalfsen overvallen met vertrek Nooitmeer, en haalt Dominique Koppe

Na het aangekondigde vertrek van Ellen Jansen kreeg Dalfsen ook te maken met het plotselinge vertrek van cirkelspeelster Sharon Nooitmeer. Ardi van Leeuwen vertelt dat ze overvallen werden door haar aangekondigde vertrek naar het Franse Metz. Nooitmeer gaat bij Metz in het opleidingsteam spelen. “Zij had ons in februari nog laten weten nog een jaar bij onze club te blijven”. Bij Metz krijgt Nooimeer te maken met de Nederlandse speelsters Ailly Luciano en Ilya Belgareh

Dalfsen heeft meteen een vervangsterweten weten aan te trekken voor de vertrekkende Nooitmeer. Dominique Koppe, cirkelspeelster van OTTO Workforce VOC uit Amsterdam, komt de gelederen van Morrenhof Jansen Dalfsen versterken. De 23 jarige rechtenstudente uit Purmerend speelt al sinds de jeugd bij VOC maar kiest nu toch voor het opleidingsprogramma in Dalfsen. Ze werd de afgelopen 2 jaar landskampioen met haar huidige club.

Adri van Leeuwen, bestuurslid van de Stichting Tophandbal Dalfsen, over het de komst van Dominique Koppe “Wij zijn ontzettend blij dat we met Dominique Koppe een hele goede vervangster aan onze selectie kunnen toevoegen. Zij is fysiek sterk en heeft flink wat ervaring opgedaan in zowel Europa Cup wedstrijden als de nationale wedstrijden waarin de prijzen worden verdeeld. Dominique gaat bij ons samen spelen met haar zus Silvana Koppe”.

Een overzicht van alle transfers vind u hier 

  

Deel dit bericht