Nieuws

De verre reizen vanLois Abbingh: dag 3 en 4

Tweede zege, ongelagen koppositie na vier duels

And the trip continues.. Gisterochtend zijn we van Zvenigorod naar Moskou gereisd. Slechts 75 km waar we echter wel bijna 2 uur over gedaan hebben. Het verkeer in Rusland, zelfs in Rostov, is echt een chaos. En ik dacht na Parijs daar wel een beetje vanaf te zijn. Niet dus!

  Foto: FotoReza

Toen we aankwamen in het hotel hebben we wat gegeten en daarna hadden we direct een uitloop training. De avond was gelukkig vrij. Een kleine massage en vroeg naar bed. Reizen is vermoeiend!

Vanochtend hadden we al om 9 uur handbal training. Veel te vroeg voor mij haha, maar goed. Een uurtje een beetje bewegen en tactiek. En ‘s middags heb ik die uurtjes gemiste slaap wel weer ingehaald.

Nu is het dus tijd om terug te gaan naar Rostov! Na ook de tweede wedstrijd deze week gewonnen te hebben tegen Luch (21-37, na een 12-22 ruststand) beginnen we de lange reis weer terug.

We hebben net na de wedstrijd in Moskou nog wat gegeten en op dit moment zijn we onderweg naar het vliegveld. We vliegen pas om 02:00 in de nacht dus we zijn echt morgenvroeg pas thuis. Leuk hoor zo’n vrij weekend erna, maar morgen wordt het alleen maar slapen en bijkomen haha.

Gelukkig is het CL-seizoen voor de mannen alvast begonnen dus ik heb genoeg te kijken op de tv dit weekend.

Rostov-Don speelt in groep B met Kopenhagen, Sävehof en Brest Bretagne. Op 6 oktober ontvangt de ploeg van Abbingh Sävehof, een week later wordt koers gezet naar Frankrijk.

In de Russische Super League gaat het op 10 oktober thuis verder tegenVolgograd. Op 25 oktober gaat het richting Togliatti.  

Deel dit bericht