Nieuws

DFS Arnhem strikt trainer Egon Floors voor de Dames

Egon Floors wordt de nieuwe trainer/coach van de Damesselectie van DFS Arnhem, momenteel uitkomend in de Tweede Divisie.

Floors was de afgelopen twee jaar in dienst van het eerste damesteam van Wijhe’92 en in de jaren daarvoor onder andere werkzaam als trainer/coach bij de dames van Nieuw Heeten en Olympia Hengelo

“Wij zijn hartstikke blij dat we er in geslaagd zijn om een nieuwe trainer binnen te halen voor onze dames-selectie. Dit seizoen was het toch behelpen met soms drie verschillende trainers voor de groep en apart daarvan een coach voor de wedstrijden. Dat wil je liever niet nog een jaar doen,” aldus Frank Abbenhuis, lid van de commissie die verantwoordelijk was voor de zoektocht naar een nieuwe trainer.

“Bovendien is Egon een trainer met de benodigde papieren (HT4) en ervaring en dat kan handig zijn bij het verder bouwen aan het nog jonge en onervaren team van de dames.”

Het is de bedoeling dat de samenwerking eenjarig wordt, met een wederzijdse optie tot verlenging. Egon Floors begint na afloop van het huidige seizoen met zijn werkzaamheden bij DFS Arnhem.

  

Deel dit bericht