Nieuws

Doelman Sven Hemmes verlengt bij Hurry Up.

Amsterdammer verhuist naar Zuid-Oost Drenthe

Twee jaar geleden verhuisde Sven Hemmes naar het Duitse Cochem waar hij ging werken op een recreatiepark. Voor de doelman reden om zijn contract bij zijn toenmalige club Quintus niet te verlengen. Immers de afstand tussen Cochem en het Westland bedroeg enkele reis 374 kilometer. Toch dook de Amsterdammer niet veel later plotseling op bij Hurry Up. Nog altijd een kiene 344 kilometer van zijn nieuwe woon en werkplaats.

Twee jaar heeft hij het volgehouden om met enige regelmaat de 688 kilometer heen en weer af te leggen. Komend seizoen zal hij het echter wat dat betreft wat relaxter krijgen. De club is het gelukt een passende baan voor hem te vinden in Zuid Oost Drenten waardoor hij ook voor een seizoen heeft kunnen bijtekenen ondanks dat een vervelende liesblessure hem het afgelopen seizoen veel aan de kant hielt. Vorig seizoen was hij één van de steunpilaren van het team dat tot drie halve finales reikte.

In mei verhuist de 28-jarige doelman naar Zuid-Oost Drenthe om daar aan zijn derde seizoen bij Hurry Up te kunnen beginnen. Daarnaast is Hemmes momenteel bezig met zijn HT4 trainersdiploma. Hij gaat naast het handballen, trainingen verzorgen aan de jeugd van Hurry-Up. Ook is hij als trainer verbonden aan de succesvolle Brabantse handbalschool. 

Deel dit bericht