Nieuws

Doordeweeks programma dames play-offs

Voor de handbalsters in de play-off competitie wacht er deze week een dubbelprogramm. Naast de gebruikelijke wedstrijd komend weekend staat er deze week ook een doordeweekse wedstrijd op het programma.  

Vandaag worden er al twee van de drie wedstrijden gespeeld.

Om 20:00 vanavond begint in Amsterdam de wedstrijd tussen Succes Scoonmaak VOC en Gilde BT handbaL Venlo. Daarmee krijgen beide ploegen meteen de kans om revanche te nemen op de nederlaag van afgelopen zaterdag. VOC verloor met ruime cijfers van thuis van Dalfsen en HandbaL Venlo kreeg ook thuis een flinke nederlaag aan de broek.

Volgens Natasja Burgers werd haar ploeg op alle fronten overklast door Dalfsen. “Het is belangrijk met het oog op de finale dat we de tweede plaats gaan vast houden. We moeten ons nu eerst focussen op de wedstrijd tegen Venlo, zaterdag wacht ons dan Quintus wat ook een hele belangrijk wedstrijd voor ons is. Het is voor ons zaak om op de trainingen scherp te blijven en te gaan sleutelen aan de dingen die verbeterd moeten gaan worden”.

Eveneens om 20:00 uur wordt er ook in Emmer-compascuum gespeeld tussen Schuler Afbouwgroep DOS en Vlug en Lening. DOS verloor afgelopen weekend de strijd om de derde plaats tegen Quintus en werd daarbij ook nog een voorbij gestevend door V&L dat met ruime cijfers bij Handbal Venlo ging winnen. Het viziers staat nu gericht op de vierde plek maar dan moet men wel winnen van V&L, en dat is de laatste twee keer niet gelukt.

Donderdag staat de Sercodak Dalfsen tegen Quintus op het programma.  

Eerste divisie nacompetitie

In de nacompetitie van de eerste divisie dames wordt vanavond on 20:15 uur de wedstrijd tussen Borhave en Fortissimo gespeeld. Een wedstrijd tussen de nummers één en twee. Als Borhave wint dan doet het goede zaken en neemt het een drie punten voorsprong op Fortissimo. Bij winst van de ploeg uit Cothen nemen zij de leiding over met één punt voorsprong. 

Deel dit bericht