Edwin Janssen terug bij zijn oude liefde V&L

Edwin Janssen terug bij zijn oude liefde V&L

14 maart 2019, 20:34 uur

 

 

 

 

 

Door Frits Feuler– Edwin Janssen keert als trainer terug bij het Geleense Geonius V&L. Momenteel is Janssen trainer bij het RTC (Regionaal Trainings Centrum) in Limburg en werkt als sportleraar op de universiteit in Maastricht.

In het verleden (van 2010 tot 2015) was Janssen al eens vijf jaar hoofdtrainer bij V&L en bereikte destijds promotie naar de eredivisie. Daarvoor was hij jarenlang actief bij de vrouwenploeg van Margraten, met tussendoor een uitstapje richting België. Momenteel heeft hij de meisjes B onder zijn hoede en de afgelopen twee seizoenen de vrouwenploeg van eersteklasser Zwart Wit uit Oirsbeek. 

Ook bij het NHV was hij een aantal seizoenen actief als trainer van talentvolle meisjesselecties. 

 

 

 

 

Naast de benoeming van een nieuwe hoofdtrainer als opvolger van Richard Curfs kon het bestuur nog meer prettig nieuws melden: de overeenkomst met hoofdsponsor Geonius is met drie jaar verlengd hetgeen betekent dat er ook een verdubbeling van het sponsorbedrag mee gemoeid is.

Mooie vooruitzichten om de tot doel gestelde sportieve ambities weer een duw in de goede richting te geven: een aanzienlijke rol spelen in de top van de eredivisie en integratie van jeugd door opleiding. Een goede mix van ervaring en talent blijft niettemin de basis voor de komende jaren, zo deelt het bestuur in een persbericht mee.

Laatste update: 14 maart 2019, 21:56 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct