Nieuws

Een halve eeuw handbal in Neerpelt: tijd voor een feestje

Van de Redactie – Eind augustus is er feest in Neerpelt. Handbal in Neerpelt is altijd een feest, zo staat te lezen op een spandoek in sporthal Dommelhof. Feest vanwege het 50-jarig bestaan van een van de traditierijke clubs in het Belgische handbal. Herinneringen worden ongetwijfeld opgehaald, anekdotes zullen zorgen voor een prima sfeertje. Het weerzien met oude bekenden, kennis maken met de nieuwe generatie. Verschillende activiteiten moeten het Neerpelts familiegevoel versterken.

                                      

                                                                PROGRAMMA

Handbal Neerpelt viert dus zijn gouden jubileum! 50 jaar handbal, een feest voor en in Neerpelt. En dat feest wil niemand missen! Alle spelers, oud-spelers, supporters, sympathisanten, (ex-)bestuursleden en iedereen die “den handbal” genegen is, worden verwacht op het bruisende handbalfeest op 31 augustus vanaf 18.00 uur in het Hubertuscollege te Pelt.

In 2016 kwamen de handbalkampioenen van 1978-1979 en 1980 bij elkaar voor een heuse reünie. Wie kent ze nog de Sporting Neerpelt handballers van toen? Johan Cardinaels, Mark Huyers, Harry Biesmans, Eric Tielens, Etienne Paesen, Jos Schurmans, Louis Schurmans, Paul Van Herck, Jan Claes, Frantisek Taborsky (trainer), Harry Schurmans, Jan Janssen, Dirk Verhofstadt, Wil Jacobs, Jaak Schurmans, Hugo Van Werde, Paul Kuipers,  Harry Kuipers, Serge Philippe, Erik Kenis, Peters Langens, Tinus Hulsbosch en Pierre Smeets. Illustere namen.

Gestart wordt met een ‘Meet & Greet’ gevolgd door een feestzitting. Hiervoor dient men zich in te schrijven via  events@sporting-nelo.be.

Vragen? Gebruik daarvoor ook bovenstaand emailadres.

Na deze feestzitting is er uiteraard de mogelijkheid om in een gezellige omgeving herinneringen op te halen met de ongetwijfeld vele bekenden.  

En voor wie zin heeft in wat meer actie, is er vanaf 20.00 uur  DJ Bodje (AKA "The Voice van Sporting") en vanaf 21.00 uur  Funky D die als één van de beste coverbands van het land zal zorgen voor de nodige ambiance op de speelplaats….daar waar het allemaal is begonnen.

Iedereen is welkom en inschrijving voor deze optredens  is niet vereist.

50 jaar Handbal! 50 jaar lang heeft de club spelers, bestuursleden, supporters en sympathisanten zien komen en gaan. Het is voor de organisatie onmogelijk om hen allen te bereiken voor dit feest. Daarom: deel deze uitnodiging zoveel mogelijk. Want niemand wil dit feest missen! Toch?

Op zondag 11 augustus vindt er al een galamatch plaats tussen Sporting en USDK uit Duinkerken, een Franse handbaltopper. Deze match is gratis bij te wonen in het Dommelhof om 17.00 uur. Om 15.00 uur spelen de Ligaploegen van Sporting en Meeuwen hun onderlinge oefenmatch

Deel dit bericht