Handbalshop
Eerste versterking voor Foreholte

Eerste versterking voor Foreholte

11 juni 2018, 09:33 uur

Aan het eind van het seizoen hebben vijf speelsters afscheid genomen van Foreholte. Omdat het lang onduidelijk is gebleven of de ploeg komend seizoen ook nog in de eredivisie zou spelen kon men pas laat aan de slag om nieuwe speelsters aan te trekken.

Ken van Hasselt, die ook komend seizoen de trainer-coach is bij de ploeg uit Voorhout, is vol vertrouwen dat dat nog gaat lukken. Daarnaast is men het tweede team, dat afgelopen seizoen is gepromoveerd van de hoofdklasse naar de tweede divisie, aan het integreren bij het eerste team zodat er een betere aansluiting komt tussen beide teams. Het tweede team gaat ook vanaf het nieuwe seizoen een duidelijk opleidingsfunctie krijgen zodat in de toekomst de jonge talenten makkelijker kunnen doorstromen van het tweede naar het eerste team.

De eerste versterking voor Foreholte is de 18-jarige keepster Feline Lanooy, zij komt over van FIQAS Aalsmeer en heeft afgelopen seizoen bij het tweede team van de Noord-Hollandse club gespeeld in de hoofdklasse. “Feline is een jonge gedreven keepster die kiest voor haar eigen ontwikkeling. Ze voldoet daarmee aan het profiel dat we voor het tweede team hebben neergezet als opleidingsploeg”, aldus Ken van Hasselt.

Keeperstrainer Patrick Jordaan: “Feline heeft een goede enthousiaste indruk achtergelaten en ik verwacht dat ze komend seizoen flinke stappen zal zetten. Ik kijk dan ook erg uit naar onze samenwerking”. Zelf zegt Feline het volgende over haar overstap: “Dit is weer een nieuwe uitdaging voor mijn ontwikkeling en groei. Ik verwacht veel te leren en mezelf te verbeteren hier”.

Een overzicht van alle transfers vindt u hier

Laatste update: 11 juni 2018, 12:11 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct